';

Selskaber

Måske byens bedste udsigt

Hold din næste fest på Cassiopeia…

Leder du efter et sted write my papers at holde din næste fødselsdag, bryllup eller barnedåb? Vi tager imod selskaber – store som små – og skræddersyr affordable papers gerne et arrangement ud fra jeres specifikke ønsker og behov. På Cassiopeia betragtes man som et selskab hvis man er 8 gæster eller derover og vi vil derfor gerne vide hvad I kunne tænke jer at spise på forhånd.

Her på siden kan man finde information om alle vores forskellige menuer, receptioner og buffetter – tøv endelig ikke med at kontakte os for yderligere muligheder, hvis I ikke finder hvad I søger her.

Vi elsker selskaber

Vi har indendørs plads til 145 gæster til siddende spisning (ved buffet 115) og har i sommerperioden samme antal pladser udendørs.

Er I 8 gæster eller derover vil vi gerne vide i forvejen hvad I kunne tænke jer at spise. Ved antal fra 8-20 anbefaler vi at I bestiller vores tastingmenu, alternativt kan I frit sammensætte 3 retter fra vores sæsonbaserede a la carte kort.

Er I mere end  20 gæster er der ydermere forskellige selskabsmenuer at vælge fra her på siden.

Er I over 100 gæster lukker vi gerne restauranten af indendørs for jer uden beregning. For selskaber under 100 betales der 300 pr. ubrugt stol op til 100 kuverter: Er i 70 betales der 30 x 300 for ubrugte pladser i lejetillæg

  • Fra 20 – 35

    • Selskabsmenuer
    • Tastingmenu
    • Frokost- & Brunchbuffet
  • Fra 35- 145

    • Selskabsmenuer
    • Nordisk buffet (max 115 siddende spisning)
    • Receptioner
  • Fra 140-250

    • Selskabsmenuer i Planetariet
    • Receptioner på Cassiopeia (stående spisning)
  • Fra 250 – 400

    • Receptioner Planetariet (stående spisning)
  • Fra 140-250

    • Selskabsmenuer i Planetariet
    • Receptioner på Cassiopeia (stående spisning)
  • Fra 250 – 400

    • Receptioner Planetariet (stående spisning)
  • Fra 20 – 145

    • Selskabsmenuer
    • Weekendbrunch (weekender max 115 gæster)
  • Fra 35- 145

    • Selskabsmenuer
    • Nordisk buffet (max 115 siddende spisning)
    • Receptioner
  • Fra 140-250

    • Selskabsmenuer i Planetariet
    • Receptioner på Cassiopeia (stående spisning)
  • Fra 250 – 400

    • Receptioner Planetariet (stående spisning)
  • Arrangementer på Cassiopeia

    • Koncerter
    • Special events
    • Julefrokoster
    • Påskefrokoster
  • Specielle anledninger

    • Barnedåb
    • Konfirmation
    • Bryllup
sunchairs_Left
sunchairs_Right
sunchairs_Left
sunchairs_Right
Årstiderne på Cassiopeia
  • Forår

    Træerne springer ud, teatersæsonen i gang og vi holde blandt andet påske på Cassiopeia

  • Sommer

    Sommergrill, jazzmusik, strandstole og cocktails ved søen. Vi samler hyldeblomster og griller økologisk kød…

  • Efterår

    Teatersæsonen er i gang igen og vi serverer alt godt fra rummet… Vi sylter og krydrer og forbereder os på koldere tider…

  • Vinter

    Vinter er juletid med masser af  hjemmesyltede hjemmekrydrerede ting og sager. Vi holder julefrokoster og serverer blandt meget andet godt, dejlig gløgg man kan komme og varme sig på…

Buffet (minimum 35 gæster)

375,- pr person

C_ruler

Med udgangspunkt I det Nordiske køkken har vi sammensat en buffet der både er
inspireret af det klassiske og det lidt mere moderne.

Det kolde bord:

Skandinaviske klassikere i form af sild, røget laks, 3 slags skinker/pølser, sunde salater,
dressinger og andet sæsonbaseret tilbehør

Det varme:

Frisk lokal fisk, langtidsstegt okse & gris,
danske kartofler, sæsonbaserede grøntsager
& forskellige saucer

Desserter

Danske oste med kompot og knæk
Rabarbertærte med vaniljecreme

Vi serverer hjemmebagt lyst og mørkt brød

– samt smør til buffetten

375,- pr person

C_ruler

Med udgangspunkt I det Sydeuropæiske køkken har vi sammensat en buffet der smager af sol sommer…

Det kolde bord:

Fisk & skalddyr, Italiensk og Spansk charcuterie, friske salater –
inspireret af vores fantastiske
udsigt over søen.
Nyd en græsk salat eller en kølig Gazpacho…

Det varme:

Frisk lokal fisk krydret med smage fra middelhavsområdet, Paella, Porchetta,
helstegt okse med sommergrillede grøntsager, forskellige sæsonbaserede dressinger og saucer

Desserter

Sydeuropæiske oste med kompot og knæk
Passionsfrugts pannacotta
Italiensk ostekage

Vi serverer hjemmebagt lyst og mørkt brød

– samt smør til buffetten

Selskabsmenuer (minimum 20 gæster)

2 retter 295,- 3 retter 355,-

C_ruler

Rødbedegravad laks

Daikonsalat, kørvelolie & citronyoughurt

Rosmarinporchetta

Svinemørbrad, confiteret porre, ristede beder & gedeostemos

Karameliseret ananas

Langtidsstegt ananas, kokosis & chokoladecrumble

2 retter 295,- 3 retter 355,-

C_ruler

Klassisk ratatouille

En mormors erindringer med tomatsauce & baslikum

Skindstegt havbars

Sprøde blomkål, stegt zucchini, citrus & myntesalsa

Citrontærte

Karamel & hindbær

2 retter 310,- 3 retter 375,-

C_ruler

Citrusbagt torsk

Sæsonens grønt & peberrod

Langtidsstegt kalvefilet

Kartoffelfondant, svampe & cognac/pebersauce

Rabarber & hvid chokolade

Sorbet & vanilje

2 retter 375,- / 3 retter 450,-

C_ruler

Lynstegt tun med sesam

Kørvelcreme, vandmelon, radise & agurk

Helstegt oksemørbrad

Rødvinssauce, kartoffelkage, selleripure, sommergarniture

Tapas dessert

Udvalgte søde og syrlige lækkerier

Receptioner under stjernerne (minimum 35 gæster)

215,- pr. person

C_ruler
Friterede planeter

Forskellige kroketter

med sort mayonnaise

Fingermad

Agurketoast

med cremet dild

Blinnis

med koldrøget laks

Konfiteret andeterrine

med glaserede figner

Kalvecarpaccio

med cashewnødder, foie gras & æbler

Braiseret gris

caviar & citron

Tunbidder

med sorte oliven & purløgscreme

Søde sager

Pannacottashots

med passionsfrugt

Ricotta & hvid chokolade

med rabarber

215,- pr. person

C_ruler
Køkkenhaven

Årstidsbaserede grøntsager

jord & røget ostecreme

Fingermad

Skovsvamperuller

med basilikumscreme

Varmrøget laksesalat

med citronmayonnaise

Spanske spyd

med chorizo & kartoffel

Krydret oksetatar

med sennepsemulsion & chips

Kyllingespyd

marinerede & med dip

Sesambagt torsk

med et indspark af peberrod

Søde sager

Pannacottashots

med passionsfrugt

Mangocheesecake

med rom & kokos

Anført med priser pr. stk pr. person –
man skal bestille minimum 35 af hver og over 400 totalt

C_ruler

Saltede mandler 15,-

Saltede røgede hasselnødder 20,-

Koldrøget laks 20,-

med peberrodscreme og urter

Cremet perlebyg 20,-

med håndpillede rejer og crountoner

Varmrøget laks 20,-

med citronmayonnaise og sprød salat

Gravad laks 20,-

med sennepsemulsion og rugbrød

Sprød kartoffel 20,-

med krebsemayonnaise

Østers 35,-

med løgvinaigrette

Rørt krabbe 25,-

med urter og sprødt

Kaviar 65,-

med cremefraiche og agurk

Grov tatar 25,-

med sennepsemulsion og chips

Foie gras terinne 35,-

med kompot og sort knækbrød

Andeterinne 30,-

med grov sennep og tyttebær

Sprødt kyllingeskind 30,-

med kyllingelevermousse

Pisket brie 20,-

med sprødt og sødt

Gammel knas 20,-

med sprødt og timian

Æbletærte 20,-

med vaniljepisket cremefraiche

Syrnet hvidchokoladecreme 20,-

med mandelcrumble

Flødekarameller 20,-

overtrukket med mælkechokolade og kakaonips

Håndlavet chokolade 25,-

(saltkaramel, kaffe, citron)

Håndlavet flødebolle 20,-

Skål med blandet frugt 20,-

Ingfærshot 20,-

Contact us or book the table directly.

33 15 09 33