';

Selskaber på Cassiopeia

Måske byens bedste udsigt

Hold din næste fest på Cassiopeia…

Leder du efter et sted at holde din næste fødselsdag, bryllup eller barnedåb?
Vi tager imod selskaber – store som små – og skræddersyr gerne et arrangement ud fra jeres specifikke ønsker og behov.
På Cassiopeia betragtes man som et selskab hvis man er 8 gæster eller derover
og vi vil derfor gerne vide hvad I kunne tænke jer at spise på forhånd.

Her på siden kan man finde information om alle vores forskellige menuer, receptioner og buffetter – tøv endelig ikke med at kontakte os for yderligere muligheder, hvis I ikke finder hvad I søger her.

Vi elsker selskaber

Vi har indendørs plads til 145 gæster til siddende spisning (ved buffet 115) og har i sommerperioden samme antal pladser udendørs.

Er I 8 gæster eller derover vil vi gerne vide i forvejen hvad I kunne tænke jer at spise. Ved antal fra 8-20 anbefaler vi at I bestiller vores tastingmenu, alternativt kan I selv sammensætte 3 retter fra vores sæsonbaserede a la carte kort.

Er I mere end  20 gæster er der ydermere forskellige selskabsmenuer at vælge fra her på siden.

Er I over 100 gæster lukker vi gerne restauranten af indendørs for jer uden beregning. For selskaber under 100 betales der 300 pr. ubrugt stol op til 100 kuverter: Er i 70 betales der 30 x 300 for ubrugte pladser i lejetillæg.

  • Fra 8 – 35

    • Frokost- & Brunchbuffet
    • Tastingmenu
    • Sammensæt selv 3 retter
    • Selskabsmenuer (Minimum 20 gæster)
  • Fra 35 – 145

    • Frokost- & Brunchbuffet
    • Selskabsmenuer
    • Nordisk buffet
    • Receptioner
  • Fra 35 – 25o

    • Receptioner på Cassiopeia (stående spisning)
  • Fra 250 – 400

    • Receptioner i Planetariet (stående spisning)
    • Arrangementer på Cassiopeia

      • Koncerter
      • Special events
      • Julefrokoster
      • Påskefrokoster
    • Specielle anledninger

      • Barnedåb
      • Konfirmation
      • Bryllup
    sunchairs_Left
    sunchairs_Right

    Buffet (min. 30 /max. 115 gæster)

    385,- pr person

    C_ruler

    Med udgangspunkt I det Nordiske køkken har vi sammensat en buffet der både er
    inspireret af det klassiske og det lidt mere moderne.

    Det kolde bord:

    Klassisk marinerede sild med løg & kapers
    Røget laks med peberrod & radise
    Citrusgravet laks med dildmayonnaise
    Røget makrel med æblemayonnaise & urtesalat
    Charcuterie med Karl Johan mayonnaise
    Friske salater – Blandede & marinerede efter sæsonen

    Det varme:

    Vi vender blikket mod frisk lokal fisk & langtidsstegt okse & gris.
    Til de forskellige slags kød serverer vi nye kartofler vendt i smør & urter,
    flødekartofler og dertil passende sæsonbaserede grøntsager & saucer.

    Desserter

    Danske oste med kompot og knæk
    Rabarbertærte med vaniljecreme
    Havtornsmousse med maltcrumble

    Vi serverer hjemmebagt lyst og mørkt brød

    – samt smør til buffetten

    179,- pr. person

    C_ruler

    Kan bestilles på hverdage indtil kl. 15 ved forudbestilling til minimum 30 gæster

    Nyd den fantastiske udsigt over søerne med en variation af skandinaviske retter inspireret af solen & kombineret med sydeuropæiske smagsnuancer.
    Vores friske frokostbuffet har alt fra det klassike sildebord, til langtidsstegt kød & friske blandede salater.

    C_ruler

    Sæsonens suppe

    3 slags sild

    med kapers & løg

    Citrongravet laks

    med æblemayonnaise

    Æg

    med kaviar & krebsehaler

    Røget makrel

    med dildmayonnaise

    Fiskefillet

    med citron & tatar sauce

    Charcuterie

    med sæsonens tilbehør

    Lun leverpostej

    med ristede svampe & bacon

    Frikadeller

    med rødkål

    Dagens ovnbagte fisk

    Langtidsstegt kylling

    Vegetarisk tærte & kartoffeltortilla

    Lækre sæsonbaserede salater

    Dipps & saucer

    Ost & frugt

    Børn under 12 år 89,-

    Selskabsmenuer (min. 20 gæster)

    2 retter 290,-
    3 retter 365,-

    C_ruler

    Citrusgravet laks

    Radise, dildolie, rugbrødscrumble, citrongelé

    Langtidsstegt svinemørbrad

    Ribsglace, løgpuré, ristede beder, nye kartofler vendt i smør & urter

    Karamelrand

    Rosenkaramel, appelsinsorbet & ristede mandler

    2 retter 265,-
    3 retter 345,-

    C_ruler

    Tomat i tomat

    Konfiterede ribstomater, søfennikel & fennikelsalat

    Bagt laks

    Sprød blomkål, blomkålspuré, oliven, kapersvinaigrette, nye kartofler & friske urter

    Citrontærte

    Cremet karamel & friske hindbær

    2 retter 325,-
    3 retter 385,-

    C_ruler

    Slow cooked torsk

    Sæsonens grøntsager crudité, kærnemælk & peberrod

    Grillet kalv

    Braiserede jordskokker, kartoffelfondant & rødvinsglace

    Rabarber i vanilje

    Vaniljesirup, hvid chokolademousse & honningcrumble

    2 retter 375,-
    3 retter 450,-

    C_ruler

    Røget helleflynder

    Blomkålscouscous, dildmayonnaise, maltcrumble

    Helstegt oksemørbrad

    Pommes Anna, selleripuré, sæsonens kål

    Chokolade & jordbær

    Lava kage, friske jordbær, jordbærsorbet

    Receptioner under stjernerne (min. 35 gæster)

    255,- pr. person

    C_ruler
    Friterede planeter

    Forskellige kartoffelkroketter

    med sort mayonnaise

    Fingermad

    Varmrøget laks

    blinier & dildmayonnaise

    Konfiteret andeterrine

    karmeliserede figner

    Kalvecarpaccio

    cashew nødder, flamberede æbler & porreaske

    Roast beef

    remoulade, rugbrød & pickles

    Salat med saltfisk

    soltørrede tomater & stjernefrugt

    Aubergine kaviar

    abrikoser, pinjekerner & sort knækbrød

    Søde sager

    Mælkevejs chokolademousse

    chocolade flammer & jordbær

    “Flydende Ø”

    passion, marengs & hindbær

    TILVALG

    Rødspætte på rugbrød

    med remoulade & citron  35,-

    Mini burger

    med syltede rødløg & grøn mayonnaise  45,-

    Mini pulled pork

    med syltede agurker & chili glace  40,-

    C_ruler

    215,- pr. person

    C_ruler
    Køkkenhaven

    Årstidsbaserede grøntsager

    crudité, flødeost & yoghurt dip

    Fingermad

    Tomat i tomat

    konfiterede ribstomater, søfennikel & fennikelsalat

    Skovsvampekroketter

    med maltcrumble

    Røget helleflyndersalat

    med mangovinaigrette

    Bagt torsk

    med løvstikkeolie, sæsonens grøntsager & et skud peberrod

    Kyllingefrikadeller

    med tomatmarmelade

    Søde sager

    Hvid chokolade cheesecake

    med estragongel

    Citrontærte

    med brændt marengs

    TILVALG

    Rødspætte på rugbrød

    med remoulade & citron  35,-

    Mini burger

    med syltede rødløg & grøn mayonnaise  45,-

    Mini pulled pork

    med syltede agurker & chili glace  40,-

    C_ruler

    Kontakt os eller bestil bord direkte.

    33 15 09 33